A Házasság Hete 2018-as programsorozatának keretében került megrendezésre az immár hagyományosnak mondható Házas-randi vacsora Zircen a Patkó Vendéglőben. 

Február 10-én „Biztonság és szenvedély” címmel Hajdú Ferenc a Csetényi Egyházközség lelkipásztora osztotta meg értékes gondolatait a megjelent 22 jegyes- és házaspárral. Mindennapi élethelyzetek, problémák kerültek reflektorfénybe, melyek megoldásához a bibliai háttérrel megtámogatott iránymutatások mindenki számára támpontul szolgáltak – ezáltal kapcsolatunkat szebbé, különlegesebbé tehetjük a hétköznapokban is. 

Többek között ezekre a kérdésekre kerestük a választ: „Tudunk-e vágyakozni az után, ami a mienk?” Milyen érzés az, amikor szeretünk? Milyen érzés az, amikor vágyakozunk? Hogyan őrizzük meg a kapcsolat tüzét a gyermekek születése után is?” A lelki feltöltődést követően a kétszemélyes tálakban felszolgált vacsora is terítékre került, vacsora után pedig késő estig kötetlen beszélgetés formájában cseréltünk tapasztalatot. 

Az alkalom előtt fényképek készültek a párokról – profi fotós közreműködésével – melyeket utólag minden pár meg fog kapni előhívott formában is, hogy hosszú ideig őrizhessék a közösen eltöltött este emlékét A fotóra pillantva eszünkbe jut majd: tenni kell mind a biztonságért, mind a szenvedélyért – az útmutató pedig a szívükben és a Bibliában van.

Kapcsolódó fájlok, videók

Videók

 

© 2017 Csetényi Baptista Körzet
logo_wide