Gyermekbemutatás a veszprémi gyülekezetben

„Ímé, az Úrnak öröksége, a fiak; az anyaméh gyümölcse: jutalom.” Zsolt 127,3

Hisszük, hogy egy gyermek születése Isten különleges áldása a család és a gyülekezet számára is. 2017. június 11-én a Veszprémi Baptista Gyülekezet új imatermében adhattunk hálát Papp Attila és Papp Marietta első gyermekének, Orsikának a születéséért. Attila és felesége a bajai gyülekezetből került a veszprémi közösségbe.

Örömmel tölt el bennünket, hogy e fiatal házaspár összekötő kapocs a két gyülekezet között. Így természetes volt, hogy Kondacs Gábor veszprémi lelkipásztor Dóczi Ákost, a bajai gyülekezet lelkipásztorát hívta az igehirdetés és a gyermekbemutatás szolgálatára. Több köszöntés is elhangzott a lelkipásztorcsalád, illetve a két gyülekezet részéről.

Többek között időkapszulába tett igeversekkel ajándékoztuk meg a kis családot, hogy minden örömteli élethelyzetben tudjanak hálát adni, és a nehéz időkben is találjanak kapaszkodót, útmutatást Isten Igéjében. A két lelkipásztor és a gyülekezet tagjai imádkoztak Orsikáért, hogy testi és lelki egészségben felnövekedve élő hitre is jusson, valamint a szülőkért is, hogy gyermeküket a Biblia útmutatása alapján neveljék fel.

A délelőtti Istentiszteletet és gyermekbemutatást követően szeretetvendégséget tartottunk, amelynek keretében a két gyülekezet még jobban megismerhette egymást. Orsika azóta minden gyülekezeti alkalom oszlopos résztvevője, és nála jobb, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb gyermeket nem kívánhatnánk. Isten áldását kívánjuk a Papp családra, valamint a Bajai és a Veszprémi Baptista Gyülekezetre.

 

Szólj hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..